Nettverk

Strategica er et lite selskap med et stort nettverk. Det innebærer at vi kan påta oss store oppdrag i samarbeid med norske og internasjonale samarbeidspartnere.

 

I mer enn 20 år har vi jobbet sammen med flinke folk fra hele verden. Det har gitt oss et solid nettverk som vi gjerne involverer i spennende prosjekter

Nettverket vårt består av konsulenter og ledere med forankring i spennende erfaring fra mange ulike prosesser og strategiske posisjoner.

Det består også av professorer og lærere fra ledende universiteter og handelshøyskoler over hele verden. Vi har kollegaer på Harvard, INSEAD, London Business School, Norges Handelshøyskole og National University of Singapore for å nevne noen.

Vi arbeider også tett med noen av de fremste pedagoger innen strategisk finansiell forståelse. Det spenner fra fordypning for økonomisjefer og eksperter til å bidra til at alle ledere i organisasjonen forstår de grunnleggende sammenhengende sammenhengene mellom strategi, finansielle konsekvenser og verdiskapning.

Vårt nettverk representerer spisskompetanse innen merkevareledelse, storytelling og kommunikasjon, markedsstrategier, foretaksstrategi, porteføljestrategier, relasjonsledelse,  finansiell forståelse, økonomisk styring, samfunnsøkonomi, sosiologi, sosialantroplogi, krysskulturell kommunikasjon, service management, customer relationship management, filosofi, psykologi, nevrovitenskap og mye mer.

I nettverket vårt har vi også skuespillere, musikere, forfattere og samfunnsdebattanter som fra tid til annen jobber med oss for å møte våre kunders behov på en spennende og engasjerende måte.

Se også: