La Fauvelle

La Fauvelle, vårt hotell i Sør-Frankrike, er utviklet spesielt for mindre, prosessorienterte kurs eller møter. Et sted der du er langt borte fra dagliglivets rutiner og blir i stand til å tenke nytt – og kanskje treffe noen viktige beslutninger.

Move your mind

I regi av både Strategica og Handelshögskolan i Stockholm har vi arrangert kurs over hele verden. Sjelden har vi vært helt fornøyd med konferansefasilitetene. Derfor tok vi skjeen i egen hånd og utviklet La Fauvelle til et ”mønsterbruk” for mindre, prosessorienterte kurs eller møter.

La Fauvelle er et sted for omstilling og kontemplasjon. Et sted hvor du rykkes ut fra dagliglivets rutiner og blir i stand til å tenke nytt. Ved Pyreneenes fot, 30 km fra Middelhavet kan du og dine kollegaer samles under 150 år gamle palmetrær, konferere i et gammelt kapell, spasere langs vinranker, hvile på en benk ved bekken som renner forbi eller slappe av ved svømmebassenget. Om kvelden kan dere samles foran peisen i salongen, ta en cognac eller nyte et glass vin. Ingen andre gjester får leie rom så lenge dere er her. Føl deg som hjemme!

Strategica kan arrangere programmer og møter på La Fauvelle for grupper på inntil 14 personer. I tillegg til å bruke stedet selv, leier vi gjerne ut til andre kursarrangører eller til bedrifter som vil komme ned for et ”kick-off”, arbeid med strategiprosesser, teambygging el. l. Om ønskelig kan vi hjelpe til med innhold og prosessfasilitering.

La Fauvelle stod ferdig og ble åpnet i august 2004, og du er velkommen til å ta kontakt med oss så kan vi diskutere et opplegg for dere.

Les mer om La Fauvelle på lafauvelle.com

Kontakt meg om La Fauvelle

Se også: